Tekirdağ Haber
HV
29 MART Cuma 08:42

Tuzla’da Binler Teknofest’e Gitmek İçin Kuyruk Oluşturdu

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknolo

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-05-2023 03:52   Güncelleme : 03-05-2023 03:52
Tuzla’da Binler Teknofest’e Gitmek İçin Kuyruk Oluşturdu

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2023’e 7’den 70’e yüzbinler Türkiye’nin gurur projelerini görmek için ziyaret etti. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TEKNOFEST’i ilk gün ziyaret ettiğinde yaptığı açıklamada herkesi TEKNOFEST’e davet etmiş ve Tuzla’dan ring seferler koyulacağını açıklamıştı. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi de TEKNOFEST’in yapıldığı Atatürk Havalimanı’nda Tuzla’dan ring seferler düzenledi. Tuzla’dan TEKNOFEST’e gitmek isteyen Tuzlalılar ise Tuzla Belediyesi’nin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 5 günlük festival boyunca Tuzla Belediyesi ekipleri, ring seferler ile Tuzlalıları Atatürk Havalimanı’na götürdü. 

“BU OTOBÜSLER TÜRKİYE YÜZYILI’NA GİDİYOR” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bu otobüsler sıradan yolcularla sıradan bir festival alanına gitmiyor. Bu otobüsler Türkiye’nin geleceğini inşa edecek teknoloji aşığı gençleri, gurur duyulan öncü eserlerle buluşturmaya gidiyor. Bu otobüsler Türkiye Yüzyılı’na gidiyor” ifadelerini kullandı.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR