Tekirdağ Haber
HV
29 MART Cuma 16:15

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na yanıt: Kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dava açmıştı

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-09-2023 08:29
Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na yanıt: Kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dava açmıştı. Anadolu Adliyesi 16. Asliye Ceza Mahkemesi, davanın yeni duruşmasının tarihini 15 Aralık olarak ilan etti. Bu gelişme sonrasında İmamoğlu, Yazıcı'yı hedef alan açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'na sosyal medya üzerinden cevap veren Yazıcı, "Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hareket suçlamasından yargılandığı davada beraat kararı çıktı. Yazıcı'nın itirazı üzerine yeniden görülecek davada, Anadolu Adliyesi 16. Asliye Ceza Mahkemesi, duruşmanın 15 Aralık’ta yapılmasına karar verdi. Karara ilişkin konuşan İmamoğlu, "Kararların al birini, vur öbürüne. Bütün marifetini kötü düşünceye ve kötü akla yoran Tuzla’nın Belediye Başkanı’nı Allah’a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

"CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir, ne yapsa yeridir”"

İmamoğlu’na sosyal medya üzerinden cevap veren Yazıcı, "Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir." dedi.

Başkan Yazıcı şu ifadeleri kullandı,

"Sayın Ekrem İmamoğlu’nun şahsıma yönelik açıklamalarını dinledim. Birkaç cümle söyleyip, ardından kendisine tek cümleyle cevap vereceğim. ‘Şu adama bak’ lafı diye aramızda geçen bir gündem hiç olmadı. Şahsıma “yalan ifadeler” isnat etmiş. Söyleyebileceği tek harflik bir yanlış ifadem olmadı. Varsa ispatlayabilir. Her şey kayıt altında. Beni linç etmeye çalıştıkları gün, bir konut projesi bahsinin “B”si bile bahis konusu değil. “Sadece provoke etmeye geldi” diyor. O da öyle değil. o gün, şu provokasyondur diyebileceği 1 saniye gösteremez. Dervişin zikri neyse fikri de öyle oluyor. Derdi sadece kariyeri olduğu için beni kariyer yatırımı yapmakla suçluyor. Muhayyel cumhurbaşkanı, muhayyel cumhurbaşkanı yardımcısı, muhayyel CHP genel başkanı olduğu için, bu bühtanını yadırgamadım. Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir."

AdminAdmin

YORUMLAR